Backup sikkerhed BackupSystems
 

Sikkerheden i datacenter

Vi har valgt at have vores eget datacenter hos et af Danmarks sikreste datacentre, Jay.net, hvor sikkerheden er i absolut top. Dermed kan vi sikre, at dine data altid er forsvarligt sikret.

Klima kontrol
For optimal stabilitet af alt udstyr i centret er der konstant overvågning af klimaet, med gennemsnitlige temperaturer på 22 +-2 grader og en luftfugtighed på 50 +-10%. Dobbelte aircondition anlæg sikrer stabiliteten.

Sikkerhed
Datacenterets bygninger er konstrueret i seperate brandceller og er beskyttet 24/7/365 af sikkerhedsvagter og overvåget af kameraer. Ingen kommer hverken ind eller ud af bygningen uden at have identificeret sig. Alle bygningens lokaler er sikret med alarmsystemer og et eksternt sikkerhedsfirma patruljerer både ude og inde i bygningen. 

El 230V AC and 400V AC, UPS, -48V DC med batteri backup, som sikrer stabil strømforsyning. Endvidere forefindes dieseldrevne generatorer med mere end 24 timers diesel forsyning.

Beskyttelse mod brand Brandvægge, laserrøgdetektorer (under og over gulvet), direkte linjer til brandstationer og automatiske gasbaserede brand reduceringssystemer (Inergenanlæg), yder verdensklassebeskyttelse

Kontakt os

Ringe230